Αυτός ο γάμος ήταν τόσο ζωντανός !
Από την πρώτη στιγμή η επιθυμία του Ηλία και της Ιωάννας ήταν να οργανώσουμε ένα πάρτι για μία τρελοπαρέα που τρώει καλά , πίνει αρκετά αλλά διασκεδάζει τρομερά !!!
Έτσι και έγινε και όχι για μια βραδιά !!! Από την ημέρα άφιξης τους υπήρχε καλό ,ποιοτικό φαγητό, δροσιστικά ποτά και άφθονη ενέργεια για να ανταποκριθούνε στα προμελετημένα’ εγκλήματα’ που είχαμε σχεδιάσει ειδικά για αυτούς ,βόλτες, εκδρομές και πάρτι .
Την ημέρα του γάμου αποδώσαμε την φινέτσα και τη λεπτότητα της Ιωάννας με λευκή γιψοφύλλι συνδυασμένη με λευκά άνθη για την ανθοδέσμη και λαμπάδες που ήταν και το κυρίαρχο χρώμα του στολισμού και αρκετό για να συνδυαστεί με την κατάνυξη που σου προκαλεί η Μονή της Χρυσοπηγής . Εκεί την οδήγησε το τακίμι (ενα ζευγάρι οργανοπαιχτών βιολί και λαούτο παίζοντας σκοπούς του γάμου .) Λευκά αέρινα υφάσματα , λευκά έπιπλα φορτωμένα με παραδοσιακές λιχουδιές και ποτά για το καλωσόρισμα των φίλων τους και ένας ουρανός πολύχρωμος από τα πυροτεχνήματα έκπληξη για το ζευγάρι .φαγητό, γλυκό ποτό ενέργεια και εδώ μέχρι πρωίας .
Η τυπική φωτογράφηση της επόμενης ημέρας αναβλήθηκε καθώς ο φωτογράφος και η ομάδα του φωτογράφιζαν από την πρώτη στιγμή το ζευγάρι και τους fun με αποτέλεσμα να έχουμε υλικό για τον επόμενο χρόνο !!!
Να είστε πάντα αγαπημένοι και γρήγορα να εγκατασταθείτε στη Σίφνο αφού αυτός έγινε ο αυτοσκοπός σας !