ΩΔΗ
…στη δημιουργικότητα

Μετά από 28 ολόκληρα χρόνια στο χώρο της μόδας, το ξεκίνημα μιας νέας πορείας ήταν για εμένα πρόκληση, αλλά παράλληλα η ευκαιρία για να θέσω νέους στόχους και να δημιουργήσω όμορφες αναμνήσεις στους ανθρώπους. Έχοντας σπουδάζει σχέδιο μόδας στην Ελλάδα και την Ιταλία και διατηρώντας για 20 χρόνια το δικό μου brand, κατάφερα να δημιουργήσω ολοκληρωμένες συλλογές και να συμμετάσχω σε shows που έλαβαν χώρα στις πιο γνωστές μητροπόλεις της μόδας! Ως fashion stylist, συνεργάστηκα με διάσημους καλλιτέχνες και fashion groups, δημιουργώντας πάντα σε πλήρη συντονισμό με το πνεύμα της μόδας, της κοινωνίας και της σύγχρονης εποχής. Κάθε δημιουργία μου είναι αποτέλεσμα της προσωπικής μου κοσμοθεωρίας και αισθητικής παιδείας.

Τώρα πια, που η δημιουργική μου κατεύθυνση αγγίζει μια παράλληλη τροχιά, ο τρόπος που αντιμετωπίζω κάθε εκδήλωση αλλάζει. Έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μου τις σκέψεις τους για την ανάδειξη μιας σπουδαίας στιγμής της ζωής τους και συνδυάζοντας το στυλ και το γούστο τους με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, φτιάχνουμε μαζί τις πιο όμορφες αναμνήσεις!

Οι συνεργάτες μου κι εγώ, αποτελούμε μια δυνατή ομάδα και είμαστε στη διάθεσή σας για να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά σας, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Βάλια

Έχοντας ζήσει όλη μου τη ζωή στο όμορφο νησί της Σίφνου, αγαπώ και γνωρίζω καλά τον τόπο αυτό, όσο και τους ανθρώπους του.

Για περισσότερα από 30 έτη, δραστηριοποιούμαι στη Σίφνο ως μουσικός, ενώ στο διάστημα αυτό ασχολήθηκα και επιχειρηματικά με το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, κάνοντας ιδιαίτερα αξιόλογες συνεργασίες με καλλιτέχνες μουσικούς, τραγουδιστές και στιχουργούς. Η έντονα ενεργή συμμετοχή μου σε καλλιτεχνικά δρώμενα και η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, έχουν δώσει μεγάλη ώθηση στην έως τώρα πορεία μου και στη δημιουργικότητά μου.

Στόχος μου, είναι να αναδεικνύω τη μοναδική ιστορία και την ιδιαίτερη κουλτούρα της Σίφνου, μέσα από τη μουσική, την οποία εσείς απολαμβάνετε μέσα από ποικίλες εκδηλώσεις!

Με την ομάδα μου, δημιουργούμε τα πιο ιδιαίτερα και αξέχαστα events, παντρεύοντας τη γνώση και την κουλτούρα, με τη συνέπεια, την οργάνωση και τον επαγγελματισμό.

Αντώνης

Μενού